nike air max 95 no sew

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

nike air max 95 no sew

AbnerBart
ÿþAls u maar wilt, maar niet altijd van roze schoppen houdt, nike air max 95 no sew dan mag u een fan van deze nieuwe kleurenweg van deze Nike Air Max 95 Ultra zijn. Uitgerust met een lichtere en meer ademende bovenkant die bestaat uit gaas en zekering, combineert deze Air Max 95 zwart-wit aan de meerderheid van de bovenkant met een lichtroze streep die over de schoen loopt. Extra zwarte branding is toegevoegd aan de tong, enkel en hiel, samen met een witte Ultra-zool, waardoor het lichter en comfortabeler is dan de originele Air Max 95. Bent u een fan van deze Air Max 95 Ultra met een pop van roze? Kijk om deze uit te komen naar selecte Nike retailers deze zomer.

De Nike Hyperdunk 2017 Low zal dit debuut maken in dit zomerseizoen. Set als de 8e versie van de Nike Hyperdunk, is dit jaar de versie uitgerust met Nike's gloednieuwe en spannende Reach technologie. De Nike Hyperdunk 2017 Low is voorzien van een Flyknit bovenkant en een suède tong- en hielteller. Hieronder vindt u een tractiepatroon op de buitenzool nike air max 95 for sale bestaande uit cirkelvormige patronen die drukkaarten synthetiseren van het Nike Sports Research Lab. Bovendien, een schachtplaat beheert koppel en ligt tussen de buitenzool en de nieuwe React-kern. Al deze functies vormen hulp bij snelle snijdingen, gladde opheffing en duurzaam spel. De drie kleurenwegen die u hierboven ziet zien (Team Red, Black and Wolf Gray) vormen het bekend als de nike air max 95 kopen Team Bank moniker, wat suggereert dat een team kan rocken tenminste één van deze kleuren, ongeacht de kleuren van het team. Laat deze zomer vrij, laat het ons weten als u geïnteresseerd bent in het proberen van een paar.

Het lijkt erop dat we nu een ander silhouet kunnen toevoegen aan de komende OFF-WHITE x Nike Collection, zoals we onze eerste blik op de OFF-WHITE x Nike Air Presto krijgen. Het bovenstaande beeld is niet van de beste kwaliteit, maar het lijkt erop dat dit samenwerkingsverband Air Presto komt in een middelste bovenbouw en is in een zwarte bovenkant gemaakt. Andere details omvatten witte veters, samen met oranje en rode accenten op de zijpanelen en een geelkleurige sole nike air max 95 no sew for sale unit. Kijk vroeger naar de OFF-WHITE x Nike Air Presto hierboven en houd het vast aan Kicks On Fire voor updates.

Een samenwerking met multimedia artiest Thomas Campbell, die was de Art Director voor de schaatsfilm Nike SB Chronicles Vol. 3 heeft deze speciale uitgave Thomas Campbell x Nike SB Dunk High Premium geproduceerd. De schoen is bedekt met het populaire 'What The' -domein, dat een mix van kleuren, logo's en patronen bevat voor een unieke uitstraling, terwijl een witte midsool- en zoolgatzool het in het oog springende ontwerp helemaal compleet maakt. Het is al bij de Atlas Skateboarding's San Mateo-winkel gedaald met speciale verpakkingen in beperkte oplage en is vandaag beschikbaar bij meer detailhandelaren voor een prijskaartje van $ 150. Zorg ervoor dat u onze Air Jordan 6 Low GS Mint Foam-hubpagina nu voor de laatste schoen van de schoen bezoekt release info en up-to-the-minute updates en afbeeldingen.

De Nike Air Zoom Spiridon Ultra is terug voor de zomer, na het laatste gezien in een hemelse Triple White colorway. Deze keer zien we de lichtere versie van het klassieke silhouet, bedekt met een paar verschillende tinten blauw op het gaas voor een gewaagde nieuwe look. Metallic Silver Swooshes, 3M detailing, een witte middelzool en een zwarte rubberen zool, maken de look uit op deze Zoom Spiridon Ultra die in de nabije toekomst bij selecte Nike retailers aankomt. Deze zouden niet perfect zijn geweest voor de vakantie van vandaag, ongeacht of ze nog steeds met gemak kunnen worden geschud.

We hebben u ongeveer een nike air max 90 ultra breathe week geleden de Light Bone-versie getoond, vandaag nemen we een officiële blik op de Nike Air Max Flair in Olive and Black. Zeer vergelijkbaar met de Medium Olive iteratie, het belangrijkste verschil tussen dat tonale paar en deze is het gebruik van zwart contrast op de eenheid, kraag en AIR en Nike branding. De normale eigenschappen van de schoen, zoals de sokkelachtige bootie-constructie, het asymmetrische snijsysteem en de maximale Max Air-eenheid, blijven allemaal in het spel. Bent u een fan van deze nieuwe kleurweg? Zo ja, verwacht dat deze later op deze maand afzetten voor de verkoopprijs van $ 160.