Udsalg Tilbud Sko Adidas Energy Boost ESM Billig

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Udsalg Tilbud Sko Adidas Energy Boost ESM Billig

Buddybill
Den nye Springblade er velsagtens 2013 mest innovative sneaker design, men hvis du leder efter en mere traditionel løbesko, der er en anden adidas produkt værd at undersøge. adidas energy boost esm pris bruger den etablerede skum mellemsål undgået ved Springblade, men tager det til et nyt niveau med tusindvis af bittesmå kugler smeltet sammen til en yderst behagelig tur. Et par nye colorways bruger grå overdel og lignende blokerende skabeloner til forskellige effekt takket være deres respektive accenter, så tag et kig nedenfor, så du kan beslutte, hvilke du kan lide mere.Den populære adidas energy boost esm udsalg silhuet får en fængende makeover med et grafisk print i "Collegiate Navy / Off-White" iteration. En all-over øverste print byder grafiske linjer i navy og off-white pryder skoen, mens navy accenter fuldføre skoen. Set oven på en hvid mellemsål og navy ydersål, skoen er en iøjnefaldende iteration af de regelmæssige stil. adidas har frigivet en ny gengivelse af sin energi boost ESM sneaker i en "All-White" colorway. Den runner model idræt en ren, hvid æstetik, der består af et vævet øvre, placeret ved siden af ​​mesh detaljer og syet under en hvid Energy Boost hæl bur.

Hovedsagelig fokuserer på at holde sneaker i kernen kører kategori, har adidas ikke gjort for mange levende eller moderigtige udseende på adidas energy boost esm hvid sort hidtil. Efter alt, den fantastiske Boost skum teknologi er alt, hvad de virkelig har brug for at sælge store enheder. Det er sagt, nu Energi boost ganske vist få en mere fed look, og byder på en farverig geometrisk print på tværs af manipuleret mesh øverste, der ikke kan gøre noget, men øge salget endnu mere. Trekanten formet print komplimenteres af gennemskinnelige TPU support og lyse hvide accenter til slut ud den farverige præsentation.

Selvom vi ikke har set meget af adidas energy boost sort tilbud herre silhuet, vi i dag premiere en ny iteration i en trendy sort og hvid farve combo. Designet til at modstå forskellige vejrforhold, kommer den lette runner udstyret med en Techfit ™ øvre konstrueret til naturlig, fleksibel støtte og en problemfri, sok-lignende pasform. Yderligere detaljer omfatter støbt TPU for ekstra stabilitet rundt om hælen, og en grippy terrængående ydersål for optimal trækkraft under våde forhold.adidas kombinerer deres høje ydeevne kører tech med nogle livsstil appel på den seneste udgave af adidas energy boost esm billige decked ud i en unik grafisk print. Energy Boost Limited, som det bliver kaldt, har et kig du ville normalt på lige fod med ZX Flux eller Tubular Runner, med en all-over vifte af geometriske figurer på tværs af elastisk mesh øverste i en off-white base med blå figurer matcher Collegiate Navy TPU support bur. Er du grave combo af den højteknologiske Boost runner med den mere afslappede æstetiske? Vi troede det.